Πληρωμές, αποστολές και επιστροφές

Πληρωμή

Οι πληρωμές προς την εταιρία Τριάντος Α.Ε.Β.Ε. μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε επικοινωνήσετε:
• τηλεφωνικά στο 210-2222698
• μέσω e-mail στο .
• Μέσω Fax στο 210-2223632 τo καταθετήριο της Τράπεζας

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
Alpha Bank: GR22 0140 1620 1230 0200 2005 103
Πειραιώς Bank: GR21 0172 0950 0050 9506 5769 084

2. Μέσω της PayPal http://www.paypal.com

 

Αποστολές

Οι αποστολές της εταιρίας μας γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών DHL.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Η παράδοση γίνεται μεταξύ 1-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής στις περισσότερες χώρες.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική ( αναγράφεται στο προϊόν ) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας ( κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ. ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση χώρας.

 

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1. Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-2222698 η στο
2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
3. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
4. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής DHL

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι η ΤΡΙΑΝΤΟΣ Α.Ε. δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι η ΤΡΙΑΝΤΟΣ Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.
Για την οποιαδήποτε μορφή επισκευής προϊόντων τα έξοδά της καθώς και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.